Aanwezige Apparatuur

Op de locatie van dj school Zaanstad is alle professionele apparatuur aanwezig waaronder o.a. de Denon DJ SC6000 en X1850, Prime 4, SC Live 2, SC Live 4, Prime GO, Pioneer de CDJ-2000 nexus cd-spelers , Rane One en Rane Four, Numark Mixtream Pro en de Native Instruments Traktor Kontrol S2 mk3, X1, F1 & Z1.

Uiteraard hebben we ook speakers staan waar hetgeen op aangesloten is maar we adviseren altijd uw eigen hoofdtelefoon mee te nemen en als u die nog niet heeft aan te schaffen. Wij helpen u eventueel ook graag met advies hierover net als met welke set het beste bij u past als u wil beginnen met draaien.

Denon DJ SC Live 4, SC6000, X1850 en Prime 4 voor lessen in dj school Zaanstad
Wil jij les op een Denon DJ SC Live 4, SC6000, X1850 of Prime 4? Dat doe je bij dj school Zaanstad

Er is ook de mogelijkheid dat we één of meerdere lessen met jou eigen apparatuur kunnen geven zodat je beter kunt omgaan met je eigen dj apparatuur als die afwijkt van hetgeen wij in de dj school hebben staan.

Klik hier om naar het aanmeld formulier te gaan.

Rane One en Four lessen bij dj school zaanstad
Wil jij les in Serato? Dat doe je bij dj school Zaanstad op een van de beste controllers zoals de Rane Four!

Voor de Dj lessen is het handig om thuis ook een dj setje te hebben staan zodat je thuis goed kunt oefenen, heb je thuis nog geen dj set staan dan kun je via de dj school bij www.dj-verkoop.nl een dj set aanschaffen met een leuke korting!