Producer Les

DJ met producer ambities of gewoon benieuwd naar het maken van je eigen tracks?

Bij DJ school Zaanstad kun je vanaf nu ook Producer lessen volgen. De lessen worden gegeven in Bitwig Studio, Abelton Live of in Native Instruments Maschine en zijn privé of in duo vorm (met een vriend of vriendin bijvoorbeeld) te volgen. Tijdens de lessen leer je alles over het produceren van je eigen track. Zo laten we je onder andere zien hoe je je eigen drumkits samenstelt en je eigen beats produceert, hoe je je eigen melodieën maakt, en hoe je samples gebruikt. Maar ook leer je om je eigen sounds te programmeren, hoe je effecten kunt gebruiken en hoe je jouw tracks moet afmixen. Heb je zelf nog vragen dan krijg je tijdens de les alle tijd deze te stellen. De lessen duren 2 uur per keer en, omdat ze zo kleinschalig worden gegeven, kun je vanaf elk niveau instappen.

In overleg bepalen we met jou of de lessen gegevens worden in Bitwig Studio, Ableton Live of op Native Instruments Maschine. Dj School Zaanstad beschikt over apparatuur zoals software, controllers, monitor speakers en audio interfaces. Zo kan tijdens de les onder andere van Native Instruments Maschine (Mk2, Studio of Jam). en de Komplete Kontrol MIDI controllers gebruik gemaakt worden. Via dj-verkoop is het ook mogelijk om je eigen apparatuur aan te schaffen.

Prijs per les (1,5 uur)

– Prive les t/m 21 jaar – 110,-
– Prive les vanaf 21 jaar – 130,-
– Duo les t/m 21 jaar – 75,- p.p.
– Duo les vanaf 21 jaar – 90,- p.p.

(Voor leerlingen onder de 21 hoeven wij geen BTW te rekenen, vandaar het verschil in prijs)

Bij ons kun je uiteraard ook kiezen om een cursus af te nemen en na een proefles word er samen met de Producerleraar gekeken wat de geschatte hoeveelheid lessen zal zijn om je doel te behalen.
Denk bijvoorbeeld aan 20, 30, 40 of 50 lessen van 1,5 uur.

Vanaf een Cursus van 30 lessen kunnen we ook de Software die je eventueel nodig hebt met een groot gereduceerd tarief leveren. ook kun je met korting de benodigde apparatuur aanschaffen als je die nog niet hebt.

Onze visie is dat we alle lessen 1 op 1 of soms 2 op 1 doen, zo is alle aandacht is op de leerling is de kans klein dat er fouten gemaakt kunnen worden en dat er dingen verkeerd aangeleerd worden. Verder zien we als groot voordeel dat de lessen altijd op het niveau van de leerling zijn en niet dat er leerlingen achter komen te lopen of juist moeten wachten op de rest!