Nu DJ Les in Serato op Rane ONE of Rane FOUR !

Nu DJ Les in Serato op Rane ONE of Rane FOUR !

Vanaf nu kunt je bij ons ook dj les krijgen in Serato op de nieuwste en waarschijnlijk ook wel de beste Controllers namelijk de Rane ONE en de Rane FOUR!

Deze nieuwe controllers zijn uitgerust met de hoogste kwaliteit geluid kaarten en overall hardware.

Serato is tegenwoordig uitgerust met stems

Er wordt overal hard gewerkt aan betere manieren om een mix te maken en met ‘stems’ word het wel erg makkelijk.
Serato introduceert nu een realtime methode om dat voor elkaar te krijgen.

Stem separation ofwel het opsplitsen van een audiotrack in afzonderlijke sporen als ritme, vocals, melodie etc. bestaat al langere tijd en wij als dj school Zaanstad kende het al uit Traktor dj maar dan kreeg je de stems apart aangeleverd en als je het niet apart kocht of kon vinden dan moest je het toch volledig zelf doen. Nu in Serato 3 Pro en zelfs de gratis Lite verzie word het live uit elkaar gehaald van elk nummer wat je in je deck laad!

Rane One en Four lessen bij dj school zaanstad
Wil jij les in Serato? dat doe je bij dj school Zaanstad op een van de beste controllers zoals de Rane Four!

Rane One en Rane FOUR

Vanaf nu staan ook de Rane ONE en Rane FOUR klaar voor je om op te lessen! De Rane ONE is een set met een 2 kanalen mixer met 2 spelers met draaiende 7″platen. Dit voor als je echt wil leren scratchen en de Rane FOUR is een 4 kanalen mixer met 2 spelers die kunnen schakelen tussen de extra decks. Daarnaast heeft de Rane FOUR ook de stems nog beter ge├»ntegreerd in de speler met alle benodigde knoppen!

Kijk hier voor alle overige apparatuur die aanwezig is om op te lessen.

Neem gewoon even contact met ons op om een proefles in te plannen of ga direct voor een cursus van 5 lessen van een uur.

2 reacties

Beste dj school Zaanstad,

Ik ben Carmen Brader. Ik ben 16 jaar oud en woon in Zaandam. Ik vraag me af of ik de opleiding kon volgen. Ik heb bijna mijn mbo1 zorg gehaald en ik ga volgend jaar naar mbo 2 zorg.

hoi, sorry dat ik zo te zien vergeten ben te antwoorden maar uiteraard kun je de opleiding bij ons volgen. Het is alleen geen opleiding waar je een officieel diploma voor krijgt en het is helemaal voor je zelf ­čÖé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.